Home  |   Over ons  |   Nieuws  |   Contact   

Bij Negotica is de beste ontwikkeling de volgende ontwikkeling. Technologie, maatschappij, behoeften en kansen zorgen er voor dat wij altijd in ontwikkeling blijven. Middels grote en kleine projecten voeden wij die ontwikkeling richting technologie die voor mensen werkt. Het is niet alleen onze missie, het is verbonden aan onze naam Negotica Development Projects.

Negotica verbindt mens en technologie. Zo worden bij Negotica er constant nieuwe technieken en oplossingen op het gebied van verbindingen en aansturingen ontwikkeld. Voor volgende innovaties worden er bij Negotica vragen gesteld die in eerste instantie minder realistisch lijken. Wat als het gebouw reageert op mensen en andersom? Kan ik met een beweging van mijn hand de gordijnen sluiten? Vanaf hier is “the sky the limit”. Op deze wijze zijn er toepassingen ontwikkeld voor gebouwautomatisering.

Negotica verbindt mensen door middel van technologie. Wij zijn succesvol in innovatie en ontwikkeling doordat wij ons laten leiden door onze klanten. Daarom is iedere configuratie van onze systemen in feite maatwerk. Met onze oplossingen krijgt de eindgebruiker wat hij of zij vraagt.

Daar waar wij vaak in staat zijn een maatwerk oplossing realiseren voor de prijs van een standaard oplossing, is de rekensom snel gemaakt.

PROJECT CAREBRO
In het verlengde van huisautomatisering werkt Negotica op dit moment aan de uitbouw van project Carebro. Hier wordt het gebouwbeheersysteem uitgerust met aansturing via het menselijke brein. Lees meer op carebro.org

INNOVATIEPRIJZEN NEGOTICA
 

Support Innovatieprijs 2012

 

 

 

 

 

Disclaimer    Copyright 2007-2017 | Negotica Development Projects | Web of Devices