Home  |   Over ons  |   Nieuws  |   Contact   

 

Ingaven voor 'berjan'

2015

Vanaf donderdag 19 maart is Noord-Nederland voor vier dagen Wonen&Co. Met een glazen huis waar mensen gedurende de beursdagen in wonen, containerc...
Lees meer..
2014

Gezond ouder worden en langer zelfstandig kunnen blijven wonen: dat willen we eigenlijk allemaal wel. Vaak zijn hier al mogelijkheden voor, met behulp...
Lees meer..
2014

Projecten waarbij Negotica samenwerkt met de klant om een oplossing te maken die exact aansluit bij de klantwens leveren vaak een mooi resultaat op. ...
Lees meer..
2014

Nieuw is de mogelijkheid om van het complete xComfort netwerk de status van de batterij in te zien. Zo maken we het installateurs makkelijk om via het internet een xComfort installatie te beheren.

Lees meer..
2014

Uw NGenius server is niet meer kwetsbaar voor Heartbleed aanvallen. Op dat vlak zit u dus goed.

Lees meer..
2014

De Hannover Messe is de grootste industriële beurs ter wereld. In 2014 waren er 5000 deelnemers waaronder Negotica Development Projects. Wat was de reden dat Negotica deelnam aan deze beurs?

Lees meer..
2014

 NGenius Dashboard is een dienst van Negotica Development Projects waarmee de domotica-installaties en netwerk-infrastructuur van meerdere locaties in één oogopslag bewaakt én beheerd kunnen worden.

Lees meer..
2014

Dit keer geen Amerikaans initiatief dat via Kickstarter de wereld verovert maar een OER Hollands product, dat als eerste in Nederland op de markt komt...
Lees meer..
2013

Voor Technia Installatietechniek uit Borne heeft Negotica een systeem ontwikkeld voor alarmmeldingen en zusteroproep voor kleinschalig groepswonen. In Almelo heeft ontwikkelaar CasaCura een kleinschalige woonvoorziening gerealiseerd voor ouderen met dementie.

Lees meer..
2013

Konings Totaalinstallateurs uit Haren heeft met diverse partners een huiskamer uit de jaren ‘30 en een modern kantoor ingericht.

Negotica Development Projects uit Groningen is gevraagd haar NGenius Touch “Home Automation” systeem te installeren. Wat is de meerwaarde?
 

Lees meer..
2012

Haal het maximale uit uw domotica! Volgende week begint de Elektro Vakbeurs Hardenberg weer.

Dit jaar is Negotica Development Projects aanwezig als exposant met haar vlaggenschip product NGenius Touch.

Lees meer..
2012

 Het op de iPad inzichtelijk maken van energiestromen, gecombineerd met de aansturing van de woning middels de NGenius/xComfort koppeling, genoot grote belangstelling van de vele genodigden en pers.

Lees meer..
2011

Het tweedeklas technasium van het Zernike College doet mee aan de landelijke wedstrijd 'Technasium Top Award (TTA). Negotica is als regionale opdrachtgever gevraagd om een toelichting te geven.

Lees meer..
2011

Zou het niet mooi zijn als je huis je vertelt hoeveel energie er verbruikt en opgewekt wordt? Denk aan Powerhousing als een mini Smart Grid.

Lees meer..
Disclaimer    Copyright 2007-2017 | Negotica Development Projects | Web of Devices