Home  |   Over ons  |   Nieuws  |   Contact   

 

 

2016

In het project SPRINT@Work werkt Negotica samen met onderzoekers, bedrijven en UMCG/RUG aan een instrumentarium voor 'self monitoring en interventie'.

Met behulp van dit systeem krijgen mensen in hun werk
-    Informatie om risico’s te identificeren
-    Interventiestrategieën
-    Persoonlijke feedback voor conditieverbetering
-    Strategieën voor gedragsverandering.

Het verbeteren van duurzame inzetbaarheid, waarbij medewerkers zelf verantwoording kunnen nemen op basis van door wetenschap onderbouwde modellen, vergt een innovatieve aanpak. In de zogenaamde ‘toolbox’ zit een set aan meetinstrumenten en sensoren. Negotica integreert uiteenlopende technologieën en toepassingen in een intelligent IOT-platform.

In eerste instantie wordt aan een set meetinstrumenten en sensoren gewerkt voor monitoring op de werkvloer als in een kantooromgeving. Ten behoeve van verschillende onderzoekers en diepgaand onderzoek, zijn wij bij Negotica zeer bedreven geraakt als het gaat om het ontwikkelen van meetinstrumenten op het terrein van physical computing.
 

Physical computing

Physical computing kan worden omschreven als een fysiek device dat, met behulp van interactieve hardware en software, veranderingen in- en prikkels (stimuli) van een omgeving kan ontvangen waarop een mens reageert.
 

Disclaimer    Copyright 2007-2017 | Negotica Development Projects | Web of Devices