Home  |   Over ons  |   Nieuws  |   Contact   

 

2016

Temperatuurschommeling

Het kantoor van Invent in Beilen is lastig op de juiste temperatuur te houden. Met name warmte en koude van buitenaf zorgen voor temperatuurschommelingen in het pand. Slimme thermostaten van Negotica zorgen voor een constante temperatuur, maar het gewenste effect wordt soms later pas bereikt omdat er in het pand alleen maar vloerverwarming aanwezig is.

 
 
Klimaatcomfort
Het klimaatcomfort op het kantoor van Invent wordt echter nog niet als ideaal ervaren. De gedachte is dat de temperatuur in het kantoor natuurlijk maar één van de factoren is die invloed uitoefent op het comfort in de werkruimte. Ook luchtvochtigheid en luchtkwaliteit spelen een grote rol. Samen zijn we op zoek gegaan naar een oplossing die de gewenste klimaatkwaliteit kan waarborgen.  
 
ATMO-Sensor
Om het comfort en de gezondheid van de werkomgeving te optimaliseren zijn er twee ATMO-sensoren geplaatst. Deze ATMO-sensor hangt boven de werkplek en combineert vier verschillende sensoren in één. Hij meet beweging, temperatuur op reflectiehoogte (bijvoorbeeld het bureau), luchtvochtigheid en VOC’s (vluchtige organische verbindingen) en analyseert dus alle factoren die bijdragen aan het klimaatcomfort.

 

Meer informatie
Wij vertellen u graag meer over wat Negotica voor u zou kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee.
 

 

Disclaimer    Copyright 2007-2017 | Negotica Development Projects | Web of Devices