Home  |   Over ons  |   Nieuws  |   Contact   

 

2015

Vanaf donderdag 19 maart is Noord-Nederland voor vier dagen Wonen&Co. Met een glazen huis waar mensen gedurende de beursdagen in wonen, containercity en een smaakboulevard valt er weer van alles te beleven.

Domotica

Negotica heeft een aantal keren mogen meedenken aan zeer innovatieve thema’s. Zo brachten wij in 2011 domotica en belevingstechnologie naar de beursvloer. Dit deden wij door mee te bouwen aan het duurzaamheidslabyrint, een belevingsverdieping waarbij de bezoeker kennismaakte met duurzaamheid. 

Negotica introduceerde in 2011 domotica op Wonen&Co. Bezoekers konden kennismaken met het eerste domotica touchpanel in Nederland. Een uitvinding waarmee alle apparatuur in huis kan aangestuurd worden. Tegenwoordig is home automation een vast onderwerp bij woonbeurzen. Maar in 2011 hadden bezoekers van Wonen&Co de primeur.

Palace

In 2012 deed Negotica het nog een keer met ‘de Palace’, een enorm kasteel van pallets in het midden van de beursvloer (zie foto). Ook weer een smaakmaker.

Zeker in een branche die zo vluchtig is als wonen en lifestyle, kun je het alleen zolang volhouden als je vernieuwend bent. Wij zijn vereerd dat wij een paar keer hier aan hebben mogen meedenken.

Wonen&Co bestaat 10 jaar. Dat is een grote felicitatie waard!

 
Disclaimer    Copyright 2007-2017 | Negotica Development Projects | Web of Devices