Home  |   Over ons  |   Nieuws  |   Contact   

 

2014

Groningen, join our energy!
De Hannover Messe is de grootste industriële beurs ter wereld. In 2014 waren er 5000 deelnemers waaronder Negotica Development Projects. Wat was de reden dat Negotica deelnam aan deze beurs?
In het kader van 'join our energy' zijn wij door gemeente Groningen uitgenodigd op de innovatiekracht van onze stad te verbeelden op de beursvloer. Omdat het hoofdthema in het gezamenlijke project energie betrof, konden bezoekers van de Messe zich bij de Negotica stand zich informeren over slim gebouwbeheer management oftewel smart building control.
Net als in het Pand van de Toekomst, beschikten wij in op onze stand op het Holland Energy House in hal 27 over een overtuigende demonstratie setup waarmee bezoekers binnen enkele minuten zelf slim gebouwbeheer management konden ervaren.


Wat is nu exact slim gebouwbeheer management?
In feite gaat het om een intelligent systeem dat informatie kan opvragen, inzien, beheren en besturen over de aangesloten, reeds aanwezige devices in een gebouw of gebouwencomplex. Slim gebouwbeheer management betekent dus voor eigenaren van gebouwen, vastgoedbeheerders en gebruikers: besparen op energie, efficiëntere bedrijfsprocessen en effectiever gebouwbeheer.

De Hannover Messe was voor ons een geslaagde onderneming. Samen met andere innovatieve Groningse bedrijven is Groningen goed op de kaart gezet en zijn er interessant verbindingen gelegd.

Disclaimer    Copyright 2007-2017 | Negotica Development Projects | Web of Devices