Home  |   Over ons  |   Nieuws  |   Contact   

 

2014

NGenius Dashboard is een dienst van Negotica Development Projects waarmee de domotica-installaties en netwerk-infrastructuur van meerdere locaties in één oogopslag bewaakt én beheerd kunnen worden.

Beheren via een webportaal

NGenius Dashboard locatie

De unieke webportal biedt installateurs daarbij de mogelijkheid om de systemen van afstand, en dus altijd en overal, te controleren én te beheren. Zowel regulier onderhoud als het oplossen van storingen verloopt hierdoor makkelijker, sneller en goedkoper.
Naast het bewaken van de status van installaties, kan het NGenius Dashboard alle aan NGenius verwante domotica-componenten op afstand uitlezen, wat bijvoorbeeld informatie oplevert over de aangesloten apparatuur op een IP-netwerk, eventuele vertraging in een alarmeringssysteem of over een probleem met de functionaliteit van een component. Daarbij kunnen, indien gewenst zonder dat de klant het merkt, van afstand tests worden uitgevoerd.

Onderhoud 2.0

NGenius Dashboard d- Functies
Het NGenius Dashboard biedt daarmee zonder dat direct een monteur ter plaatse moet gaan, een uitgebreid inzicht in de oorzaak van een storing of in gewenste onderhouds-interventies. Met het verkregen inzicht kan vervolgens snel, gericht en efficiënt worden gehandeld, wat ook de klanttevredenheid ten goede komt.
Het NGenius Dashboard is daarmee dé oplossingstool voor NGenius gebaseerde oplossingen, waarmee installateurs problemen met domotica-installaties en netwerk-infrastructuur kunnen voorkomen en van afstand snel en efficiënt kunnen oplossen.

Wat gaat u met NGenius Dashboard doen?
Neem contact met ons op als u precies wilt weten wat NGenius Dashboard uw organisatie te bieden heeft.

NGenius Dashboard - knx netwerk domotica

NGenius Dashboard - IP netwerk

Disclaimer    Copyright 2007-2017 | Negotica Development Projects | Web of Devices