Home  |   Over ons  |   Nieuws  |   Contact   

 

2012

Haal het maximale uit uw domotica!

Op 11, 12 en 13 december kunt u Negotica Development Projects bezoeken op de Elektro Vakbeurs in Hardenberg (stand 430, hal 4).

Elektro Vakbeurs Hardenberg NGenius Home Automation & Domotica 

Volgende week begint de Elektro Vakbeurs Hardenberg weer. Dit jaar is ook Negotica Development Projects aanwezig als exposant met jaar vlaggenschip product NGenius Touch. Bezoekers van deze Elektrovakdagen kunnen zelf zien hoe onbeperkt de mogelijkheden zijn van domotica.

Universeel
Negotica’s slogan “haal het meeste uit uw domotica” zegt in feite precies waar het om draait. NGenius Touch -dit is Negotica’s domotica beheer systeem- stelt de gebruiker in staat om haar woning of bedrijfspand volledig te automatiseren, vanuit een smartphone, tablet of via internet.


Slimme toepassingen
Van energie besparen door slim te verwarmen en te verlichten, tot extra beveiligen door middel van geautomatiseerde sloten en geluids-, zuurstof- en beeld sensoren. De kracht van NGenius is, dat er een ondenkbaar grote hoeveelheid mogelijkheden zijn waarbij NGenius kan worden ingezet. Tot grote tevredenheid van gebruikers.

 
Elektro Vakbeurs Hardenberg
Jaarlijks is er in Hardenberg de Elektro Vakbeurs, een beurs met alle vooraanstaande leveranciers van elektro producten. Gedurende drie dagen kan er onder het genot van een drankje en een groot aanbod snacks gekeken worden naar wat de nieuwste ontwikkelingen zijn in elektro land. De Elektro Vakbeurs is op 11, 12 en 13 december van 14:00 tot 22:00.

Over Negotica & NGenius
Negotica ontwikkelt producten die mensen en technologie met elkaar verbinden. Genius is het puntje op de i voor domotica (home automation). Met NGenius kan een geautomatiseerd huis centraal beheerd worden. Bedienbaar door een smartphone, tablet of via internet gaat het om vooruitstrevende technologieën om het leven van mensen te vergemakkelijken.

Disclaimer    Copyright 2007-2017 | Negotica Development Projects | Web of Devices